Prin cumpararea unui tort din magazinul online www.synai.ro, cumparatorul declara ca este de acord cu "Termenii si conditiile" regasite in prezenta pagina cat si in paginile:

Valabilitate

Termenul de valabilitate al produselor este de 24 ore conform legislatiei in vigoare.

Returnare

Produsele pot fi returnate in maxim 24 ore.

Pret

Toate preturile sunt cu TVA inclus conform legislatiei in vigoare. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita Cumparatorului plata in avans a produselor comandate.

In cazul zilelor aglomerate precum si a celor in care conditiile de trafic ingreuneaza procesul de livrare, Syn'Ai nu poate fi tras la raspundere pentru intarzieri;

Igiena

Produsele de cofetarie sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

Website

Folosirea neautorizata a informatiilor, a elementelor de grafica, a bazei de date sau a fotografiilor din acest site se pedepseste conform legii.

Alte dispozitii

Pentru ca ne referim la un tort personalizat, greutatea finala poate varia cu +_ 500 g in cazul unui tort de pana in 5kg, sau cu +/- 1 kg in cazul unui tort de nunta sau botez. Ceea ce depaseste aceasta greutate, ne-o asumam iar surplusul vi se ofera gratuit.

Dispozitii finale

Orice neintelegere aparuta intre Syn'Ai si client se va rezolva pe cale amiabila, daca acest lucru nu este posibil, solutionarea conflictelor se va rezolva pe cale judecatoreasca.

Navigand pe site, acceptati faptul ca veti fi notificat prin mail, telefonic sau sms pentru diverse promotii, reduceri etc.