Tort Trio Chocolat

Pret de la:
120 lei
Tortul Trio Chocolat imbina 3 tipuri de ciocolata: neagra, cu lapte si ciocolata alba, toate trasnformate intr un mouse extrem de delicat, asezat pe un blat de ciocolata aerat. Acest tort este preparat doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

ciocolata, frisca  , oua , lapte, faina

Alergeni

lapte, oua, gluten

Greutate

Greutatea variaza in functie de  solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de  1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider , la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov.

Produse asemănătoare

Un tort delicat, natural și plin de savoare pregatit din frișcă naturala și fructe proaspete!Perfect pentru sarbatori sau aniversari.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Tortul Bloom, este un desert racoros cu blat pufos de vanilie, mascarpone, fructe si jeleu. Este perfect pentru momente speciale dar si pentru a fi savurat in familie!Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Un tort perfect pentru iubitorii de cafea.Blaturi de ciocolata insiropate cu cafea proaspata, crema fina de mascarpone si jeleu aromat, preparat din fructe proaspete.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Pentru iubitorii de ciocolata, am pregatit un tort cu blaturi de ciocolata, petrecute de un ganache de ciocolata si un strat fin de vanilie, patruns de capsuni proaspete.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei