Tort Trio Chocolat

Pret de la:
120 lei
Tortul Trio Chocolat imbina 3 tipuri de ciocolata: neagra, cu lapte si ciocolata alba, toate transformate intr-un mouse extrem de delicat, asezat pe un blat de ciocolata aerat. Acest tort este preparat doar cu ingrediente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

ciocolata, frisca, oua, lapte, faina

Alergeni

lapte, oua, gluten

Greutate

Greutatea variaza in functie de solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de 1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider, la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov.

Produse asemanatoare

Pentru micutul tau, putem pregati un tortulet fara zahar, fara nici un tip de colorant artificial si din cele mai proaspete si bune ingrediente.
120 lei
Un tort plin de savoare cu gust intens de caise si crema fina de mascarpone. Blaturile insiropate si aromate intregesc gustul acestui tort minunat! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
120 lei
Tortul de "catifea" este compus din blaturi moi de culoare rosie, ce confera tortului o nota eleganta, invaluite de o crema fina de branza, smantana din lapte si vanilie. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
120 lei
Royal Cake este un tort din gama de lux, cu blaturi fine de ciocolata, care imbina perfect delicioasa ciocolata belgiana cu mascarponele italian si vanilia de Madagascar. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
120 lei