Tort Trio Chocolat

Pret de la:
140 lei
Tortul Trio Chocolat imbina 3 tipuri de ciocolata: neagra, cu lapte si ciocolata alba, toate transformate intr-un mouse extrem de delicat, asezat pe un blat de ciocolata aerat. Acest tort este preparat doar cu ingrediente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

ciocolata, frisca, oua, lapte, faina

Alergeni

lapte, oua, gluten

Greutate

Greutatea variaza in functie de solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de 1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider, la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov.

Produse asemanatoare

Banoffee este unul din preferatele voastre, pentru gustul divin al blatului de brownie si crema fina de ciocolata. Este perfect pentru orice moment ce necesita sa fie sarbatorit pe masura! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente natural
140 lei
Blaturi decadente de ciocolata, cream cheese si insert de caramel delicios.Totul invelit intr-o glazura perfecta de ciocolata belgiana.
140 lei
Un tort delicat, natural si plin de savoare pregatit din frisca naturala si fructe proaspete! Perfect pentru sarbatori sau aniversari. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei
Blat umed de cacao naturala, crema aromata de ciocolata si rom cu o glazura minunata de ganache de ciocolata, ideal pentru iubitorii acestei combinatii.
140 lei