Tort Red Velvet

Pret de la:
140 lei
Tortul de "catifea" este compus din blaturi moi de culoare rosie, ce confera tortului o nota eleganta, invaluite de o crema fina de branza, smantana din lapte si vanilie. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente


oua, lapte, crema de branza, smantana, faina
 

 

 

Alergeni

gluten, lapte, oua

Greutate

Greutatea variaza in functie de solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de 1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider, la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemanatoare

Tortul Bloom, este un desert racoros cu blat pufos de vanilie, mascarpone, fructe si jeleu. Este perfect pentru momente speciale dar si pentru a fi savurat in familie! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei
Un tort natural, plin de viata si culoare. Blaturile pufoase de vanilie, crema de fructe peparata din fructe proaspete si crema fina de branza, creaza un desert fascinant. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei
Un tort plin de savoare cu gust intens de caise si crema fina de mascarpone. Blaturile insiropate si aromate intregesc gustul acestui tort minunat! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei
Banoffee este unul din preferatele voastre, pentru gustul divin al blatului de brownie si crema fina de ciocolata. Este perfect pentru orice moment ce necesita sa fie sarbatorit pe masura! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente natural
140 lei