Tort Happy

Pret de la:
120 lei
Un tort delicios, perfect pentru "copilul" din tine. Blaturile de pandispan aromat, petrecute din plin de fructe, crema fina de branza si frisca naturala. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

faina, oua, crema de branza, frisca naturala, fructe, zahar

Alergeni

gluten, oua, lapte

Greutate

Greutatea variaza in functie de solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de 1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider, la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemanatoare

Pentru iubitorii de ciocolata, am pregatit un tort cu blaturi de ciocolata, petrecute de un ganache de ciocolata si un strat fin de vanilie, patruns de capsuni proaspete.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
120 lei
Pentru micutul tau, putem pregati un tortulet fara zahar, fara nici un tip de colorant artificial si din cele mai proaspete si bune ingrediente.
120 lei
Un tort extrem de delicios cu blaturi umede de ciocolata, crema de branza si insert de crema de biscuiti Lottus, ganache si glazura de ciocolata belgiana.
120 lei
Un tort delicat, natural si plin de savoare pregatit din frisca naturala si fructe proaspete! Perfect pentru sarbatori sau aniversari. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
120 lei