Tort Happy

Pret de la:
140 lei
Un tort delicios, perfect pentru "copilul" din tine. Blaturile de pandispan aromat, petrecute din plin de fructe, crema fina de branza si frisca naturala. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

faina, oua, crema de branza, frisca naturala, fructe, zahar

Alergeni

gluten, oua, lapte

Greutate

Greutatea variaza in functie de solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de 1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider, la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemanatoare

Banoffee este unul din preferatele voastre, pentru gustul divin al blatului de brownie si crema fina de ciocolata. Este perfect pentru orice moment ce necesita sa fie sarbatorit pe masura! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente natural
140 lei
Frizee, este delicat, armonizat de capsuni, ciocolata alba si mascarpone, asezate bland pe un blat intens de ciocolata care satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei
Tortul Trio Chocolat imbina 3 tipuri de ciocolata: neagra, cu lapte si ciocolata alba, toate transformate intr-un mouse extrem de delicat, asezat pe un blat de ciocolata aerat. Acest tort este preparat doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei
Un tort natural, plin de viata si culoare. Blaturile pufoase de vanilie, crema de fructe peparata din fructe proaspete si crema fina de branza, creaza un desert fascinant. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei