Tort Happy

Pret de la:
120 lei
Un tort delicios, perfect pentru "copilul" din tine. Blaturile de pandispan aromat, petrecute din plin de fructe, crema fina de brânza și frișcă naturală. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

faina ,oua,crema de branza , frisca naturala , fructe, zahar

Alergeni

gluten, oua , lapte

Greutate

Greutatea variaza in functie de  solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de  1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider , la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemănătoare

Tortul Trio Chocolat imbina 3 tipuri de ciocolata: neagra, cu lapte si ciocolata alba, toate trasnformate intr un mouse extrem de delicat, asezat pe un blat de ciocolata aerat. Acest tort este preparat doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Un tort cu blaturi vanilate, petrecute de o crema fina de brânza, frișcă naturală și piure de afine! Tortul este perfect pentru cei care doresc un dulce sănătos!Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Frizee, este delicat, armonizat de căpșuni, ciocolata alba si mascarpone, așezate blând pe un blat intens de ciocolata care satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Un tort perfect pentru iubitorii de cafea.Blaturi de ciocolata insiropate cu cafea proaspata, crema fina de mascarpone si jeleu aromat, preparat din fructe proaspete.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei