Tort Choco Locco

Pret de la:
140 lei
Pentru iubitorii de ciocolata, am pregatit un tort cu blaturi de ciocolata, petrecute de un ganache de ciocolata si un strat fin de vanilie, patruns de capsuni proaspete.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

oua, ciocolata, lapte, capsuni, faina, zahar

Alergeni

gluten, oua, lapte 

Greutate

Greutatea variaza in functie de solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de 1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider, la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemanatoare

Blat umed de cacao naturala, crema aromata de ciocolata si rom cu o glazura minunata de ganache de ciocolata, ideal pentru iubitorii acestei combinatii.
140 lei
Un tort extrem de delicios cu blaturi umede de ciocolata, crema de branza si insert de crema de biscuiti Lottus, ganache si glazura de ciocolata belgiana.
140 lei
Un tort cu blaturi vanilate, petrecute de o crema fina de branza, frisca naturala si piure de afine! Tortul este perfect pentru cei care doresc un dulce sanatos! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei
Un tort natural, plin de viata si culoare. Blaturile pufoase de vanilie, crema de fructe peparata din fructe proaspete si crema fina de branza, creaza un desert fascinant. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei