Tort Bucurie

Pret de la:
120 lei
Un tort care aduce intradevar bucuria papilelor gustative. Foile moi de miere creeaza o armonie perfecta intre smantana proaspata si frisca fina si aromata. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

smantana , unt , miere , faina , oua , frisca

Alergeni

oua , lapte , gluten

Greutate

Greutatea variaza in functie de  solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de  1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider , la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemănătoare

Un tort plin de savoare cu gust intens de caise si crema fina de mascarpone. Blaturile insiropate si aromate intregesc gustul acestui tort minunat! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Tortul de "catifea" este compus din blaturi moi de culoare rosie, ce confera tortului o nota eleganta, invaluite de o crema fina de branza, smantana din lapte si vanilie.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Un tort delicios, perfect pentru "copilul" din tine. Blaturile de pandispan aromat, petrecute din plin de fructe, crema fina de brânza și frișcă naturală. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Tortul Trio Chocolat imbina 3 tipuri de ciocolata: neagra, cu lapte si ciocolata alba, toate trasnformate intr un mouse extrem de delicat, asezat pe un blat de ciocolata aerat. Acest tort este preparat doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei