Tort Berry White

Pret de la:
120 lei
Un tort cu blaturi vanilate, petrecute de o crema fina de brânza, frișcă naturală și piure de afine! Tortul este perfect pentru cei care doresc un dulce sănătos!Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

oua, fructe , mascarpone , crema de branza , frisca naturala 

Alergeni

gluten , oua , fructe de padure

Greutate

Greutatea variaza in functie de  solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de  1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider , la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemănătoare

Un tort perfect pentru iubitorii de cafea.Blaturi de ciocolata insiropate cu cafea proaspata, crema fina de mascarpone si jeleu aromat, preparat din fructe proaspete.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Banoffee este unul din preferatele voastre, pentru gustul divin al blatului de brownie si crema fina de ciocolata.Este perfect pentru orice moment ce necesita sa fie sarbatorit pe masura!Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale
120 lei
Un tort natural, plin de viata si culoare. Blaturile pufoase de vanilie, crema de fructe peparata din fructe proaspete si crema fina de branza, creaza un desert fascinant.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Tortul Bloom, este un desert racoros cu blat pufos de vanilie, mascarpone, fructe si jeleu. Este perfect pentru momente speciale dar si pentru a fi savurat in familie!Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei