Tort Berry White

Pret de la:
140 lei
Un tort cu blaturi vanilate, petrecute de o crema fina de branza, frisca naturala si piure de afine! Tortul este perfect pentru cei care doresc un dulce sanatos! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

oua, fructe, mascarpone, crema de branza, frisca naturala

Alergeni

gluten, oua, fructe de padure

Greutate

Greutatea variaza in functie de solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de 1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider, la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemanatoare

Un tort delicat cu blaturi umede vanilate, crema fina de mascarpone, ciocolata alba, fulgi de cocos si migdale.
140 lei
Tortul Bloom, este un desert racoros cu blat pufos de vanilie, mascarpone, fructe si jeleu. Este perfect pentru momente speciale dar si pentru a fi savurat in familie! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei
Frizee, este delicat, armonizat de capsuni, ciocolata alba si mascarpone, asezate bland pe un blat intens de ciocolata care satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei
Blaturi decadente de ciocolata, cream cheese si insert de caramel delicios.Totul invelit intr-o glazura perfecta de ciocolata belgiana.
140 lei