Tort Berry White

Pret de la:
120 lei
Un tort cu blaturi vanilate, petrecute de o crema fina de branza, frisca naturala si piure de afine! Tortul este perfect pentru cei care doresc un dulce sanatos! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

oua, fructe, mascarpone, crema de branza, frisca naturala

Alergeni

gluten, oua, fructe de padure

Greutate

Greutatea variaza in functie de solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de 1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider, la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemanatoare

Blaturi decadente de ciocolata, cream cheese si insert de caramel delicios.Totul invelit intr-o glazura perfecta de ciocolata belgiana.
120 lei
Royal Cake este un tort din gama de lux, cu blaturi fine de ciocolata, care imbina perfect delicioasa ciocolata belgiana cu mascarponele italian si vanilia de Madagascar. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
120 lei
Un tort delicat, natural si plin de savoare pregatit din frisca naturala si fructe proaspete! Perfect pentru sarbatori sau aniversari. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
120 lei
Fara prea multe prezentari, un tort excelent, cu blat umed de morcovi, nuci si alte bunatati, invaluit de o crema aromata de branza.
120 lei