Tort Apricot

Pret de la:
120 lei
Un tort plin de savoare cu gust intens de caise si crema fina de mascarpone. Blaturile insiropate si aromate intregesc gustul acestui tort minunat! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

oua , caise, mascarpone 

Alergeni

gluten , oua 

Greutate

Greutatea variaza in functie de  solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de  1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider , la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemănătoare

Un tort cu blaturi vanilate, petrecute de o crema fina de brânza, frișcă naturală și piure de afine! Tortul este perfect pentru cei care doresc un dulce sănătos!Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Un tort delicios, perfect pentru "copilul" din tine. Blaturile de pandispan aromat, petrecute din plin de fructe, crema fina de brânza și frișcă naturală. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Tortul de "catifea" este compus din blaturi moi de culoare rosie, ce confera tortului o nota eleganta, invaluite de o crema fina de branza, smantana din lapte si vanilie.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale si proaspete.
120 lei
Banoffee este unul din preferatele voastre, pentru gustul divin al blatului de brownie si crema fina de ciocolata.Este perfect pentru orice moment ce necesita sa fie sarbatorit pe masura!Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrendiente naturale
120 lei