Tort Apricot

Pret de la:
140 lei
Un tort plin de savoare cu gust intens de caise si crema fina de mascarpone. Blaturile insiropate si aromate intregesc gustul acestui tort minunat! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

oua, caise, mascarpone 

Alergeni

gluten, oua 

Greutate

Greutatea variaza in functie de solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de 1 kg si nu poate depasi 3 kg.

Pastrare

Tortul se pastreaza la frigider, la o temperatura de max 5 grade Celsius si se consuma in termen de 72 h de la data preparii.

Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemanatoare

Un tort delicios, perfect pentru "copilul" din tine. Blaturile de pandispan aromat, petrecute din plin de fructe, crema fina de branza si frisca naturala. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei
Un tort natural, plin de viata si culoare. Blaturile pufoase de vanilie, crema de fructe peparata din fructe proaspete si crema fina de branza, creaza un desert fascinant. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei
Fara prea multe prezentari, un tort excelent, cu blat umed de morcovi, nuci si alte bunatati, invaluit de o crema aromata de branza.
140 lei
Un tort delicat, natural si plin de savoare pregatit din frisca naturala si fructe proaspete! Perfect pentru sarbatori sau aniversari. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
140 lei