Tort Amandina

Pret de la:
120 lei
Blat umed de cacao naturala, crema aromata de ciocolata si rom cu o glazura minunata de ganache de ciocolata, ideal pentru iubitorii acestei combinatii.
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

oua, lapte, unt, zahar, faina, ciocolata, frisca naturala, cacao naturala, rom, cafea

Alergeni

gluten, lactoza

Produse asemanatoare

Tortul de "catifea" este compus din blaturi moi de culoare rosie, ce confera tortului o nota eleganta, invaluite de o crema fina de branza, smantana din lapte si vanilie. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
120 lei
Un tort plin de savoare cu gust intens de caise si crema fina de mascarpone. Blaturile insiropate si aromate intregesc gustul acestui tort minunat! Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
120 lei
Pentru iubitorii de ciocolata, am pregatit un tort cu blaturi de ciocolata, petrecute de un ganache de ciocolata si un strat fin de vanilie, patruns de capsuni proaspete.Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
120 lei
Frizee, este delicat, armonizat de capsuni, ciocolata alba si mascarpone, asezate bland pe un blat intens de ciocolata care satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Toate torturile noastre sunt preparate doar cu ingrediente naturale si proaspete.
120 lei