Tort Raw Carrot

Pret de la:
160 lei
Un tort extrem de aromat, cu blat din morcov, nuci hidratate, merisoarele, curmale si stafide aurii invaluit de o crema fina de caju vanilat, patruns de aroma scortisoarei proaspat macinate!
Mesaj ( optional )
Cantitate
Ingrediente

morcov, nuci, merisoare, curmale, stafide, caju ,migdale, unt de cocos, vanilie

Alergeni

Acest produs contine nuci

Gluten FREE
Dairy FREE
Soy FREE
Refined Sugar FREE
NO Additives
NO Preservatives
NO Colouring

Greutate

Greutatea variaza in functie de solicitarea clientului.

Acest tort se poate realiza in varianta minima de 1 kg si nu poate depasi 4 kg.

Pastrare
Tortul congelat trebuie lasat la temperatura camerei timp de 2 ore inainte de servire sau poate fi decongelat intr-un frigider peste noapte.
Prajiturile crude trebuie sa fie refrigerate si sa se mentina timp de 5 zile. Prajiturile crude pot fi congelate in ziua livrarii pana la 8 saptamani.
Livrari

Livrarea este gratuita in orasul Brasov

Produse asemanatoare

Combinatia de fructul pasiunii si mandarine, confera acestui tort un gust dulceag delicat, dar si fresh in acelasi timp.
160 lei
Un tort delicios, plin de savoarea capsunilor, crema fina de caju, blat crocant de migdale si fulgi de ovaz. Perfect pentru copii sau persoane cu intolerante.
160 lei
Un tort foarte bine echilibrat datorita ingrendientelor care impletesc perfect, gustul dulce-acrisor si savoarea fructelor de padure.
160 lei
Un tort extrem de fin cu gust intens de ciocolata, preparat doar cu ingrediente crude si netratate termic. Torturile raw vegane sunt extrem de sanatose si pot fi consumate atat de adulti cat si de copii.
160 lei