In cadrul laboratorului nostru din Brasov, pentru prepararea deserturilor raw vegane, folosim doar ingrediente de origine vegetală (excepție mierea),acestea nefiind procesate termic si păstrându-și astfel nutrienții. Sunt ideale pentru copii și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză/gluten.Sunt realizate fără gluten, fără zahăr, fără lactate, fără ou si cu gust deosebit. Reprezintă alternativa ideala pentru persoanele care țin post sau care suferă de intoleranțe și alergii la gluten, lactoză, proteina laptelui de vaca și ou. Sunt prăjiturile potrivite tuturor celor care doresc să-și schimbe alimentația și să treacă pe produse făcute în acord cu natura.

Filtre
Un tort extrem de fin cu gust intens de ciocolata, preparat doar cu ingrendiente crude si netratate termic . Torturile raw vegane sunt extrem de sanatose si pot fi consumate atat de adulti cat si de copii.
120 lei
Un tort delicios, plin de savoarea capsunilor, crema fina de caju, blat crocant de migdale si fulgi de ovaz.Perfect pentru copii sau persoane cu intolerante.
120 lei
Un tort extrem de aromat, cu blat din morcov, nuci hidratate, merișoarele, curmale și stafide aurii învăluit de o crema fina de caju vanilat, patruns de aroma scorțișoarei proaspăt măcinate!
120 lei