In laboratorul nostru din Brasov , folosim ingrediente atent selectionate si suntem specializați în crearea unor combinații unice de deserturi, menite sa satisfaca si cele mai exigente gusturi, cu tematica aleasa de tine.Daca iti doresti o oferta personalizata de candy bar, ne poti trimite un mesaj detaliat si in cel mai scurt timp posibil vei primi raspuns.Pachetele de candybar conţin mai multe sortimente dulci sub un singur inveliş, iar costurile variaza intre 12 si 15 lei de persoana.

Un pop cake este de fapt un tort conceput ca o acadea, acoperit cu glazură de ciocolată sau alte decorațiuni și atașate la bețe de acadea.
6 lei
Un cupcake este un tort mic conceput pentru a servi unei persoane,Aromele si crema pot varia in functie de cerintele clientului.
8 lei
Fursecurile “nuci umplute cu crema” sunt fragede, delicioase.Umplute cu o crema delicioasa si fina de ciocolata cu unt si rom ,sunt perfecte pentru orice moment al zilei.
65 lei
Prăjiturile macarons sunt deserturi delicate, datorită texturii lor pe bază de bezea. Un desert rafinat și elegant, cu suflet parizian și alură ispititoare.
4 lei